مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 دی 1403 ساعت 18:302025-01-08اقتصادي

توافق ترامپ با شرکت اماراتی درگیر در پرونده اف بی آی


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ، رییس جمهور منتخب آمریکا، روز سه شنبه اعلام کرد که شرکت املاک و مستغلات اماراتی داماک حداقل 20 میلیارد دلار در مدت زمان بسیار کوتاهی در آمریکا سرمایه گذاری خواهد کرد.

- رییس جمهور منتخب آمریکا در حالی از سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری یک شرکت اماراتی خبر داد که رییس سابق و عضو فعلی هیئت مدیره آن در یک پرونده اف بی آی دست داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ، دونالد ترامپ، رییس جمهور منتخب آمریکا، روز سه شنبه اعلام کرد که شرکت املاک و مستغلات اماراتی داماک حداقل 20 میلیارد دلار در مدت زمان بسیار کوتاهی در آمریکا سرمایه گذاری خواهد کرد.

این در حالی است که فاروق ارجمند، رییس سابق و عضو فعلی هیئت مدیره این شرکت به تلاش برای پرداخت 600 هزار دلار به الکساندر اسمیرنوف، خبرچین سابق اف بی آی متهم شده است.

اسمیرنوف به دلیل دروغ گفتن به اف بی آی درباره تعاملات هانتر بایدن، فرزند رییس جمهور آمریکا، با شرکت بوریسما محکوم شده است.

ترامپ در دیدار با حسین سجوانی، میلیاردر اماراتی و مدیرعامل داماک اعلام کرد که این سرمایه گذاری عمدتاً در مراکز داده در مناطق مرکزی آمریکا صورت خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توافق ترامپ با شرکت اماراتی درگیر در پرونده اف بی آی

توافق ترامپ با شرکت اماراتی درگیر در پرونده اف بی آی