مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 دی 1403 ساعت 19:502024-12-26سياسي

اختصاصی مهر؛ انتقاد امام جمعه لاهور از عملکرد دولت پاکستان در رسیدگی به وضعیت پاراچنار


حجت الاسلام سید جواد موسوی امام جمعه لاهور پاکستان از عملکرد دولت ایالتی این کشور در رسیدگی به وضعیت اسفناک شهر پاراچنار انتقاد کرد.

- حجت الاسلام سید جواد موسوی امام جمعه لاهور پاکستان از عملکرد دولت ایالتی این کشور در رسیدگی به وضعیت اسفناک شهر پاراچنار انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، تاریخ پاکستان که پر از هدف قرار دادن جمعیت شیعه این کشور است، نشان می دهد دولت پاکستان در حفاظت از جمعیت شیعه خود ناتوان بوده، چرا که مسلمانان شیعه که حدود 15 درصد از جمعیت پاکستان را تشکیل می دهند همیشه در معرض تبعیض و حمله های خشونت آمیز تکفیری ها قرار گرفته و هدف های دائمی آن ها هستند.

همچنین گروه های تکفیری آشکارا نفرت را علیه شیعیان تبلیغ می کنند و پاکستان به بستر حمله علیه شیعیان تبدیل شده است.

کشتار اخیر در پاراچنار که بیش از سی روز از آن می گذرد و در آن افراد مسلح به کاروانی از مسلمانان شیعه حمله کردند و به جان باختن دست کم 42 نفر از جمله 6 زن منجر شد، باعث شده است گروه های مذهبی شیعه در شهرهای لاهور، مولتان، کراچی و حیدرآباد در محکومیت کشتار بی رحمانه ساکنان شیعه شهر پاراچِنار توسط عناصر تکفیری و تروریستی دست به اعتراض بزنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختصاصی مهر؛ انتقاد امام جمعه لاهور از عملکرد دولت پاکستان در رسیدگی به وضعیت پاراچنار

اختصاصی مهر؛ انتقاد امام جمعه لاهور از عملکرد دولت پاکستان در رسیدگی به وضعیت پاراچنار