مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 دی 1403 ساعت 09:152025-01-08سياسي

آزادی با وثیقه گروگان گیرهای یک خانواده در رشت صحت ندارد


آزادی با وثیقه گروگان گیرهای یک خانواده در رشت صحت ندارد.

- آزادی با وثیقه گروگان گیرهای یک خانواده در رشت صحت ندارد رشت- آزادی با وثیقه گروگان گیرهای یک خانواده در رشت صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز رسانه ای قوه قضاییه پیگیری های فوری و ویژه قوه قضاییه پس از دریافت گزارش گروگان گیری در ملاقات مردمی دادستانی رشت منجر به کشف موضوع و دستگیری متهمان شد.

پس از انتشار جزییات حادثه گروگانگیری یک خانواده در رشت که بازتاب زیادی در افکار عمومی داشت و با اقدامات ویژه قضایی گروگان گیرها دستگیر و گروگان ها آزاد شدند، برخی رسانه ها با انتشار مطالب خلاف واقع مدعی شده اند که گروگان گیرها در پرونده سابق خود با سپردن وثیقه آزاد شده بودند.

این در حالی است که این ادعا صحت نداشته و دادستان رشت پیشتر نیز اعلام کرده بود: 2 نفر از گروگان گیرها در شهرستان هشتگرد سابقه گروگان گیری داشتند در دادگستری هشتگرد به 8 سال حبس محکوم شده و متواری بودند.

این افراد به علت فرار از اجرای مجازات به شهرستان رشت آمده بودند و مخفیانه زندگی می کردند تا حکم در مورد آنها اجرا نشود.

تا اینکه نوزدهم تیر سال جاری، پس از گزارش مردمی در ملاقات با مقامات قضایی، در کمتر از یک ساعت از گزارش اولیه با دستور ویژه قضایی مأموران آگاهی در محل حاضر می شوند و اعضای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادی با وثیقه گروگان گیرهای یک خانواده در رشت صحت ندارد

آزادی با وثیقه گروگان گیرهای یک خانواده در رشت صحت ندارد