مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 دی 1403 ساعت 13:252025-01-04اقتصادي

مهم ترین مطالبه بخش خصوصی استان فارس حمایت از تولید است


رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: از مهم ترین مطالبات بخش خصوصی استان از دولت، در راس قرار گرفتن حمایت از تولید و فعالیت های مولد، - مهم ترین مطالبه بخش خصوصی استان فارس حمایت از تولید است ایسنا/فارس رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: از مهم ترین مطالبات بخش خصوصی استان از دولت، در راس قرار گرفتن حمایت از تولید و فعالیت های مولد، رفع موانع تولید و تسهیل در صدور مجوزهای سرمایه گذاری است که این موضوع می تواند تاثیر مهمی در بهبود فضای کسب و کار و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی استان داشته باشد.

محمدصادق حمیدیان امروز، 15 دی در جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان فارس که با حضور استاندار فارس برگزار شد، با ارائه ای از تاریخچه اتاق و خدمات بزرگان حوزه اقتصاد استان در سال های گذشته بیان کرد: استان فارس در حوزه توسعه ای با مشکلاتی از جمله خشکسالی، محیط زیست و روبه رو است لذا باید برنامه ریزی ها در استان به گونه ای باشد که شاهد ارتقای بخش های اقتصادی از جمله صنعت، معدن، خدمات و صادرات در استان و همچنین تقویت بنیان های صادراتی استان باشیم.

وی افزود: نگاه توسعه ای در استان فارس باید معطوف به ترکیبی از ظرفیت ها و مزیت های نسبی استان از جمله در بخش صنعت و معدن، گردشگری و میراث فرهنگی، فناوری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهم ترین مطالبه بخش خصوصی استان فارس حمایت از تولید است

مهم ترین مطالبه بخش خصوصی استان فارس حمایت از تولید است