مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 دی 1403 ساعت 13:052025-01-08اقتصادي

نایب رییس صندوق چای: چای دبش به معیشت 50 هزار خانوار چایکار ضربه زد


چای دبش دو سال با معیشت چایکاران و کارخانه داران بازی کرد و ضربه مهلکی به صنعت چای کشور و معیشت 50 هزار خانوار چایکار و 180 کارخانه چایسازی زد.

- نایب رییس صندوق چای گفت: چای دبش دو سال با معیشت چایکاران و کارخانه داران بازی کرد و ضربه مهلکی به صنعت چای کشور و معیشت 50 هزار خانوار چایکار و 180 کارخانه چایسازی زد.

نایب رییس صندوق چای، از رییس قوه قضاییه خواست پیگیری پرونده چای دبش باشد و گفت: چای دبش به معیشت 50 هزار خانوار چایکار و 180 کارخانه چایسازی ضربه زد.

  هادی امیدی در گفت وگو با خبرآنلاین گیلان، با اشاره به پرداخت تسهیلات نگهداری و تغذیه باغات چای از محل بودجه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای، اظهار کرد: به ازای هر هکتار نگهداری و تغذیه 6 میلیون تومان و بابت هر هکتار هرس(کف بر و کمربر) و احیا 55 تا 65 میلیون تومان پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه حدود 300 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران باقی مانده است، افزود: نیاز کشور به چای خشک 65 هزار تن است که حدود 30 هزار تن در داخل تولید می شود و باید 35 هزار تن دیگر را وارد کنیم.

  نایب رییس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای ثبت سفارش واردات چای را منوط به خرید چای داخلی دانست و عنوان کرد: تجار به ازای هر یک کیلو خرید چای داخلی، باید یک کیلو چای وارد کنند؛ البته این مصوبه ناقص و سلیقه ای اجرا می شود که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نایب رییس صندوق چای: چای دبش به معیشت 50 هزار خانوار چایکار ضربه زد

نایب رییس صندوق چای: چای دبش به معیشت 50 هزار خانوار چایکار ضربه زد