مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 دی 1403 ساعت 12:152024-12-29بين الملل

ذخایر خون در رامسر تا 2 روز دیگر پایان می یابد


رییس پایگاه انتقال خون رامسر ضمن دعوت از مردم منطقه برای اهدای خون گفت: ذخایر خون تا دو روز دیگر پایان می یابد.

- منصوره چاووشی ثانی در گفتگو با خبرنگار مهر با دعوت از عموم مردم برای اهدای خون گفت: فقط برای دو روز دیگر ذخیره خونی باقی مانده است.

وی ادامه داد: متأسفانه ذخیره خونی این شهرستان تا دو روز دیگر پایان خواهد یافت و بیماران رامسر نیاز فوری به خون دارند.

رییس پایگاه انتقال خون رامسر نیز در این خصوص اعلام کرد که هم اکنون میزان ذخایر خون استان تنها برای دو روز کافی است، در حالی که این میزان باید حداقل برای هشت روز باشد.

وی افزود: با توجه به وضعیت بحرانی ذخایر خون و فرآورده های خونی در استان مازندران و همچنین شهرستان رامسر، از همه اقشار عزیز شهرستان جهت اهدای خون دعوت می شود تا با اهدای هر واحد خون، جان سه بیمار را نجات دهند.

چاووشی گفت: هم اکنون نیاز جدی به تمامی گروه های خونی داریم و انتقال خون رامسر همه روزه از ساعت 7:30 تا 13 و روزهای سه شنبه از 7:30 صبح تا 17 عصر روند خون گیری را انجام می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ذخایر خون در رامسر تا 2 روز دیگر پایان می یابد

ذخایر خون در رامسر تا 2 روز دیگر پایان می یابد