مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 دی 1403 ساعت 23:402025-01-05ورزشي

رییس شورای تامین ورامین: کتک خوردن بیرانوند خبرسازی است؛ تلفنی با بیرانوند صحبت کردم


سرپرست فرمانداری ویژه ورامین و رییس شورای تامین این شهرستان انتشار برخی اخبار مبنی بر کتک خوردن بیرانوند در ورامین را خبرسازی خواند.

- رییس شورای تامین ورامین: کتک خوردن بیرانوند خبرسازی است؛ تلفنی با بیرانوند صحبت کردم ورامین- سرپرست فرمانداری ویژه ورامین و رییس شورای تامین این شهرستان انتشار برخی اخبار مبنی بر کتک خوردن بیرانوند در ورامین را خبرسازی خواند.

حسین عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص برخی اخبار مبنی بر کتک خوردن علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم ملی اظهار کرد: این موارد خبرسازی است.

رییس شورای تأمین ورامین گفت: هیچ گزارشی مبنی بر برخورد فیزیکی با بیرانوند، نداشتیم و این اخبار صحت ندارد.

وی گفت: اخبار منتشر شده در بر اساس این گزارش، شامگاه یکشنبه علیرضا بیرانوند بازیکن تیم ملی فوتبال و تیم تراکتور برای حضور در مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال امرآباد در ورامین حضور پیدا کرد.

برخی منابع خبری اخباری مبنی بر حمله برخی از هواداران تیم پرسپولیس به بیرانوند منتشر کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس شورای تامین ورامین: کتک خوردن بیرانوند خبرسازی است؛ تلفنی با بیرانوند صحبت کردم

رییس شورای تامین ورامین: کتک خوردن بیرانوند خبرسازی است؛ تلفنی با بیرانوند صحبت کردم