مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 دی 1403 ساعت 21:202025-01-07اجتماعي

حدود 40 هزار نفر از مردم شهر گناباد در مجاورت کانون فرسایش بادی هستند

حدود 40 هزار نفر از مردم شهر گناباد در مجاورت کانون فرسایش بادی هستند

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد با بیان اینکه از حدود دو دهه قبل شهرستان درگیر با خشکسالی است، گفت: مرکز شهر گناباد، بخش مرکزی و شهر بیدخت، - ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد با بیان اینکه از حدود دو دهه قبل شهرستان درگیر با خشکسالی است، گفت: مرکز شهر گناباد، بخش مرکزی و شهر بیدخت، شهر روشناوند و شهر کاخک و روستاهای بسیاری در مجاورت کانون فرسایش بادی هستند.

مجتبی محرابی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه حدود 30 تا 40 هزار نفر در داخل شهر گناباد هستند، افزود: گناباد چون در حاشیه کویر مرکزی ایران واقع شده یک شهرستان خشک و بیابانی است.

وی با اشاره به اینکه کمبود رطوبت با وزش باد و دماهای بالا و گرمای زیاد می تواند وضعیت را تشدید کند، اظهار کرد: در سال زراعی که سپری کردیم گناباد به دلیل کاهش 45 درصدی بارش ها دومین شهر دارای خشکسالی خراسان رضوی بود، کمبود رطوبت و خشکسالی موجب می شود که وضعیت تشدید شود.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد اظهار کرد: تلاش می شود با ایجاد سازه های کوچک در قالب طرح های بیابان زدایی همین بارندگی اندک و روان آبی که عمدتاً به شکل رگباری هستند را در اختیار گیاه قرار دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حدود 40 هزار نفر از مردم شهر گناباد در مجاورت کانون فرسایش بادی هستند

حدود 40 هزار نفر از مردم شهر گناباد در مجاورت کانون فرسایش بادی هستند