مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 دی 1403 ساعت 09:052024-12-24بين الملل

رسانه های عبری: در صورت شکست مذاکرات با حماس، حضور نظامی در غزه تشدید می شود


رسانه های صهیونیستی گزارش کردند، سه لشکر نظامی ارتش اشغالگر در نوار غزه فعالیت می کنند و در صورت شکست مذاکرات تبادل اسرا با حماس، لشکر چهارم در حال آماده شدن برای ورود به غزه است.

- رسانه های عبری: در صورت شکست مذاکرات با حماس، حضور نظامی در غزه تشدید می شود رسانه های صهیونیستی گزارش کردند، سه لشکر نظامی ارتش اشغالگر در نوار غزه فعالیت می کنند و در صورت شکست مذاکرات تبادل اسرا با حماس، لشکر چهارم در حال آماده شدن برای ورود به غزه است.

به گزارش ایسنا، شبکه 14 رژیم صهیونیستی گزارش کرد، نوار غزه این روزها بین تشدید درگیری و توافق تبادل اسرا میان جنبش حماس و تل آویو در نوسان است و این دو رویداد کاملا متفاوت هستند و هر دو نشان دهنده یک چالش امنیتی هستند.

در طول نبردهای شدید در لبنان با حزب الله، نوار غزه یک میدان ثانویه بود، اما اکنون بار دیگر، حداقل در حال حاضر، مرکز اصلی نبرد است.

این شبکه گزارش کرد، ارتش رژیم صهیونیستی با 3 لشکر در نوار غزه فعالیت می کند و لشکر چهارم برای ورود به غزه دستور آماده باش دریافت کرده، اما هنوز این کار انجام نشده است.

در شمال نوار غزه هم لشکر 162 عملیات دارد و جنگ در جبالیا به پایان خود نزدیک شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه های عبری: در صورت شکست مذاکرات با حماس، حضور نظامی در غزه تشدید می شود

رسانه های عبری: در صورت شکست مذاکرات با حماس، حضور نظامی در غزه تشدید می شود