مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 دی 1403 ساعت 13:302024-12-24سياسي

رشد 2.5 برابری سواد بانوان/ سوادآموزی 11 میلیون بیسواد طی 45 سال


  به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا فولادوند،  در نشستی با موضوع تبیین برنامه های هفته نهضت سوادآموزی و عملکرد و وظایف آتی سازمان نهضت سوادآموزی که امروز برگزار شد، - رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: در زندان ها 800 هزار نفر از زندانیان را آموزش دادیم و در مجموع 11 میلیون نفر در این 45 سال آموزش داده شدند و برای آنها مدرک صادر شده است.

  به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا فولادوند،  در نشستی با موضوع تبیین برنامه های هفته نهضت سوادآموزی و عملکرد و وظایف آتی سازمان نهضت سوادآموزی که امروز برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی در طول 45 سال دستاورد های بسیار مهمی کسب کرده و همیشه بر ضرورت ارتقای سواد عمومی و آموزش های مستمر تاکید داشته است.

وی به اهمیت سواد و آگاهی در توسعه و پیشرفت جامعه اشاره کرد و افزود: امام خمینی (ره) در آغاز انقلاب اسلامی فرمانی صادر کرد که مبنای انقلاب فرهنگی در کشور شد.

امام خمینی (ره) به خوبی دریافت که توسعه و پیشرفت جامعه به آگاهی و آموزش بستگی دارد.

ایشان می دانستند که برای رهایی از استعمار و تحقق استقلال، باید مردم جامعه آگاه و باسواد شوند.

هرچه سواد و آگاهی افراد جامعه افزایش یابد، نفوذ استعمار در آن جامعه سخت تر و حتی غیرممکن تر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد 2.5 برابری سواد بانوان/ سوادآموزی 11 میلیون بیسواد طی 45 سال

رشد 2.5 برابری سواد بانوان/ سوادآموزی 11 میلیون بیسواد طی 45 سال