مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 دی 1403 ساعت 09:302025-01-14ورزشي

برپایی رقابت های ورزش باستانی جانبازان در رامسر


یازدهمین دروه رقابت های ورزش های باستانی جانبازان با حضور ورزشکارانی از سراسر کشور در رامسر آغاز شد.

- رامسر - یازدهمین دروه رقابت های ورزش های باستانی جانبازان با حضور ورزشکارانی از سراسر کشور در رامسر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام سید رمضان موسوی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران دوشنبه شب در حاشیه افتتاحیه ورزش های زورخانه ای جانبازان کشور در رامسر، این ورزش را برآمده از فضائل ارزشمندی چون فتوت و جوانمردی دانست و گفت: ورزش های باستانی با فرهنگ، دین و اعتقادات ما عجین شده و بسیار ارزشمند است.

وی در توصیف ورزش پهلوانی و زورخانه ای گفت: از دل ورزش های باستانی و زورخانه ای یک جریانی سازی شکل گرفت که امتداد آن به فرهنگِ فتوت و جوانمردی ختم شد.

درواقع هرکسی که واژه انسان را معنا کرده برخوردار از این فتوت است.

وی با توضیح اینکه ادب، کسبِ اجازه، مردانگی، افتادگی و فتوت در تمام بخش های این ورزش به ویژه موسیقی زورخانه ای نقش برجسته ای دارد، تصریح کرد: در تمامی بخش های این ورزش جریان مردانگی و فتوت جاری و ساری است.

این مقام مسؤول با بیان اینکه در گذشته های دور عیاران نیز از دل همین فرهنگ فتوت و مردانگی ظهور کردند؛ اظهار کرد: این رسم در زمان پیامبر شکل گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برپایی رقابت های ورزش باستانی جانبازان در رامسر

برپایی رقابت های ورزش باستانی جانبازان در رامسر