مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 دی 1403 ساعت 12:402025-01-06بين الملل

سخنگوی وزارت خارجه : سهام صافولا به شرکت دیگری منتقل شده / سوریه نباید مامن و پناهگاهی برای تروریست ها شود


سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوالی در مورد صحبت های اخیر «جولانی» در مورد ایران از جمله اینکه گفته ایران کشور بزرگی است و آخرین تحولات در مورد روابط ایران و سوریه گفت : - سخنگوی وزارت خارجه : سهام صافولا به شرکت دیگری منتقل شده / سوریه نباید مامن و پناهگاهی برای تروریست ها شود سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوالی در مورد صحبت های اخیر جولانی در مورد ایران از جمله اینکه گفته ایران کشور بزرگی است و آخرین تحولات در مورد روابط ایران و سوریه گفت : این یک موضوع بدیهی است که ایران کشور بزرگی است.

سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به خبرها درباره خروج هلدینگ عربستانی صافولا از ایران گفت: اطلاعاتی که از سازمان سرمایه گذاری درباره این شرکت گرفتیم، این است که ارزی خارج نشده و انتقال سهام از یک شرکت به شرکت دیگری بوده است.

  به گزارش ایسنا، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه و در آغاز نشست خبری هفتگی خود، یاد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همزمان ایشان را گرامی داشت.

  وی همچنین با گرامیداشت فرا رسیدن روز شهید در فلسطین گفت: متاسفانه جنایت ها و نسل کشی های رژیم صهیونسیتی همچنان ادامه دارد و سرما و وضعیت بد هوایی شرایط مردم غزه قهرمان را سخت تر کر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی وزارت خارجه : سهام صافولا به شرکت دیگری منتقل شده / سوریه نباید مامن و پناهگاهی برای تروریست ها شود

سخنگوی وزارت خارجه : سهام صافولا به شرکت دیگری منتقل شده / سوریه نباید مامن و پناهگاهی برای تروریست ها شود