مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آذر 1403 ساعت 16:352024-12-08سياسي

سازوکار مجلس برای ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی


شرکت های دولتی، بانک ها و مؤسسات انتفاعی مکلف شدند حداقل یک درصد از اعتبار هزینه های خود را برای هم افزایی و ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی اختصاص دهند.

- شرکت های دولتی، بانک ها و مؤسسات انتفاعی مکلف شدند حداقل یک درصد از اعتبار هزینه های خود را برای هم افزایی و ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی اختصاص دهند.

به گزارش خبرنگار مهر ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر روز یکشنبه 18 آذر ماه صحن مجلس و در جریان رسیدگی به بخش هزینه ای لایحه بودجه 1404 کل کشور، با جز 1 بند ث تبصره 8 این لایحه موافقت کردند.

طبق این مصوبه، در اجرای بند (ب) و (ث) ماده (76) قانون برنامه هفتم پیشرفت و در راستای 0 ارتقای اخلاق و فرهنگ اسلامی و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حمایت از تحکیم خانواده و جمعیت و رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان اقدامات زیر انجام می شود: 1- شرکت های دولتی، بانک ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت مندرج در قانون بودجه سنواتی مکلفند حداقل یک درصد (1%) از اعتبار هزینه های (جزء (1) جدول مصارف پیوست شماره 3) خود را برای هم افزایی و ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی براساس آیین نامه ای که توسط کارگروهی در بند (ب) ماده (76) قانون برنامه هفتم پیشرفت تعیین گردیده، اختصاص دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازوکار مجلس برای ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی

سازوکار مجلس برای ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی