مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آذر 1403 ساعت 15:302024-12-01ورزشي

خاطره خوش مهاجم پرسپولیس از داور بازی با الشرطه


کیم دائه یونگ داور اهل کشور کره جنوبی قضاوت بازی دو تیم فوتبال پرسپولیس ایرلن و الشرطه عراق را بر عهده گرفت.

- به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، قاضی دیدار سرخ پوشان ایران و سبزپوشان بغداد با تغییر داور وسط از سوی کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا همراه شد.

کیم جونگ هیوک داوری که پیش از این برای این مسابقه انتخاب شده بود، نامی آشنا برای فوتبال دوستان ایرانی و هواداران باشگاه ها از جمله پرسپولیسی ها بود.

با تصمیم و اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا داور این مسابقه تغییر کرد و هیوک جای خود را به کیم دائه یونگ داد که قرار بود داور چهارم این مسابقه باشد.

از جمله قضاوت های دائه یونگ برای پرسپولیس مربوط به بازی با السد در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا 2020 بود که با تک گل عیسی آل کثیر به سود پرسپولیس پایان یافت.

و اما پارک کئون یانگ و جانگ جانگ پیل (کمک ها)، هنا هتاب از سوریه (داور چهارم)، کیم وو سونگ (داوری وی ای آر) و چون هیون جای (دستیار وی ای آر) دیگر اعضای تیم داوری کره ای این مسابقه هستند.

رائد محمد احمد باخدر از یمن نیز به عنوان افسر وی ای آر حضور خواهد داشت.

ناظر داوری این مسابقه نیز نظیر حسین محمد حنیفا از سنگاپور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خاطره خوش مهاجم پرسپولیس از داور بازی با الشرطه

خاطره خوش مهاجم پرسپولیس از داور بازی با الشرطه