مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آذر 1403 ساعت 12:352024-11-27ورزشي

معاون وزیر ورزش: من اول بوکسور بودم/ باید اقتدار ورزش کشور را به رخ جهانیان بکشانیم


گام اول ما بازی های آسیایی ناگویا است که بسیار مهم خواهد بود و همه تلاش و کمکم را می کنم تا در آنجا بوکس ایران به نتایج خوبی برسد.

- گام اول ما بازی های آسیایی ناگویا است که بسیار مهم خواهد بود و همه تلاش و کمکم را می کنم تا در آنجا بوکس ایران به نتایج خوبی برسد.

به گزارشایسنا، شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، در مراسم تجلیل از افتخار آفرینان جوانان بوکس ایران، گفت: من ورزش را با بوکس شروع کردم اما ادامه ندادم چون چشم های من در دوران اول راهنمایی دچار مشکل شد و به دلیل مشکلاتی که در چشم هایم داشتم، دکتر اجازه نداد بوکس را ادامه دهم و به اجبار وارد رشته دوومیدانی شدم.

او ادامه داد: پیام حرف من این است که بوکس و بوکسورها را دوست دارم چون رشته مورد علاقه من است.

رییس شما را هم خیلی دوست دارم چون خودش بوکسور بوده و از نظر اخلاقی نیز یک انسان با اخلاق است و ما در وزارت ورزش به این مهم رسیده ایم که او چه انسان پاک و زحمت کشی است.

از این که در جمع اساتید بوکس کشور حضور دارم امروز را به فال نیک می گیرم و خوشحال هستم.

معاون وزیر ورزش ادامه داد: من به عنوان کسی که در ورزش بوده و روی بوکس هم فوق العاده حساس هستم، در گذشته مسابقات نفراتی چون محمدعلی کلی، جورج فورمن و .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر ورزش: من اول بوکسور بودم/ باید اقتدار ورزش کشور را به رخ جهانیان بکشانیم

معاون وزیر ورزش: من اول بوکسور بودم/ باید اقتدار ورزش کشور را به رخ جهانیان بکشانیم