مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آذر 1403 ساعت 21:002024-12-04سياسي

حق در نبرد بین حزب الله با مستکبران جهانی آشکار شده است


حق در نبرد حزب الله لبنان با مستکبران جهان و با شهادت فرماندهان رشید و سید حسن نصرالله آشکار شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام علیرضا پناهیان شامگاه چهارشنبه در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها در حرم بانوی کرامت اظهار کرد: خداوند همواره بشر را امتحان می کند و این امر فلسفه بزرگ حرکت دنیا و خلقت است و این مصائب نیز به این مساله دلالت دارد.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: آزمون های الهی صدر اسلام بعد از حضور رسول خدا و امامت امیرالمومنین علیه السلام و به کار گرفتن امامت توسط امام حسن مجتبی علیه السلام آغاز شد.

سخنران حرم بانوی کرامت ابراز کرد: همه امتحانات الهی قبل از ظهور گرفته خواهد شد و هیچیک از انسان ها نمی توانند این اوامر و حق را انکار کنند.

وی ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مثل خورشید روشنی حق را نمایان کرد ولی در دوران آخرالزمان اینگونه نیست و این همان آزمون الهی است.

حجت الاسلام پناهیان گفت: کتاب های زیادی در خصوص امتحانات آخرالزمان داریم و پیامبر نیز بارها در این باره سخن گفته اند ضمن اینکه دو تفاوت عمده بین امتحانات صدر اسلام و آخرالزمان وجود دارد.

استاد حوزه علمیه قم عنوان کرد: تفاوت آزمون های الهی امروز با صدر اسلام اینگونه است که در آن دوران قبل از بعثت نبوی و امروز پیش از ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حق در نبرد بین حزب الله با مستکبران جهانی آشکار شده است

حق در نبرد بین حزب الله با مستکبران جهانی آشکار شده است