مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آذر 1403 ساعت 13:352024-11-24دانش

رییس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاه های تهران می رود

رییس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاه های تهران می رود

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت گفت: برنامه روز دانشجو با حضور رییس جمهور و تشکل های دانشجویی در یکی از دانشگاه های تهران برگزار می شود.

- رییس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاه های تهران می رود معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت گفت: برنامه روز دانشجو با حضور رییس جمهور و تشکل های دانشجویی در یکی از دانشگاه های تهران برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر مسعود حبیبی در نشست خبری معاون فرهنگی و دانشجویی که امروز یک شنبه (چهارم آذرماه 1403) در وزارت بهداشت برگزار شد، در مورد روز دانشجو گفت: برنامه روز دانشجو با حضور رییس جمهور و تشکل های دانشجویی در یکی از دانشگاه های تهران برگزار می شود.

وی در مورد فعالیت های معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: ما در معاونت فرهنگی پیگیر آن هستیم که بستری را فراهم کنیم تا معاونت فرهنگی دغدغه های اجتماعی، صنفی و علمی دانشجویان را اعلام و پیگیری کند.

ما در فعالیت های حوزه دانشجویی و فرهنگی توجه ویژه به دانشجو داریم و تلاش داریم با برنامه ریزی در تمام برنامه ها و اجرا نظر دانشجویان اعمال شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر 1200 خوابگاه متاهلی داریم و منابعی برای اتمام خوابگاه هایی که تا 80 درصد تکمیل شدند را در نظر گرفتیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاه های تهران می رود

رییس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاه های تهران می رود