مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آذر 1403 ساعت 15:152024-12-11اقتصادي

آمار نگران کننده میزان موالید در کشور


با توجه به آمار های جمعیتی، امروزه برای نخستین بار در تاریخ ایران، میزان موالید به کمتر از یک میلیون در سال رسیده است؛ - وزیر بهداشت بیان کرد: با توجه به آمار های جمعیتی، امروزه برای نخستین بار در تاریخ ایران، میزان موالید به کمتر از یک میلیون در سال رسیده است؛ این امر خود یک هشدار جدی و زنگ خطر است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه برای نخستین بار میزان موالید در کشور به کمتر از یک میلیون نفر در سال رسیده است، گفت: اگر به موضوع جمعیت توجه کافی نشود، این مسئله به خطرات جدی در ابعاد اقتصادی، سیاسی و امنیتی تبدیل خواهد شد.

  به گزارش تسنیم، محمدرضا ظفرقندی در نشستی که سه شنبه، 20 آذر در محل ستاد ملی جمعیت برگزار شد، به اهمیت مسائل ملی برای توسعه پایدار و متوازن در هر کشور اشاره و اظهار کرد: از جمله موضوعات کلیدی در این راستا، توجه به توسعه متوازن جمعیت است.

به عبارت دیگر، رشد متوازن جمعیت به عنوان یکی از ارکان و اصول بنیادین توسعه پایدار کشور محسوب می شود.

  وزیر بهداشت ادامه داد: جمعیت، موضوعی است که نه تنها جنبه ملی، بلکه ابعادی بین المللی نیز دارد و بسیاری از کشور های جهان امروز با آن دست به گریبان هستند.

زمان در این حوزه بسیار حیاتی است و اگر دیرتر به این مسئله ملی پرداخته شود و نگاه مان آینده نگر نباشد، حل این معضل دشوارتر خواهد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمار نگران کننده میزان موالید در کشور

آمار نگران کننده میزان موالید در کشور