مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آذر 1403 ساعت 11:202024-11-26سياسي

رییس سازمان غذا و دارو: کمبود نقدینگی زنجیره تولید و تامین دارو را با وقفه مواجه کرده است


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی پیرصالحی روز سه شنبه در نشست با شورای بسیج جامعه داروسازی ضمن تبریک هفته بسیجی با اشاره به نقش کمیته های شورایی و نخبگانی در تصمیم سازی و تصمیم گیری، - رییس سازمان غذا و دارو با تاکید بر مشکلات این سازمان، گفت: یکی از مهم ترین مشکلات، کمبود نقدینگی است که زنجیره تامین و تولید را با وقفه مواجه کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی پیرصالحی روز سه شنبه در نشست با شورای بسیج جامعه داروسازی ضمن تبریک هفته بسیجی با اشاره به نقش کمیته های شورایی و نخبگانی در تصمیم سازی و تصمیم گیری، افزود: برای بهبود عملکرد سازمان، نیازمند همفکری و مشورت همه اصناف و گروه ها، به ویژه بسیج جامعه داروسازی هستیم که در بازار، داروخانه ها و صنعت حضور و بر امور این حوزه اشراف کامل دارند.

وی ادامه داد: چالش های اصلی سازمان بیرونی هستند و همین مسائل بیرونی بر فعالیت های داخلی سازمان سایه انداخته اند.

به گفته پیرصالحی در شرایط کنونی جنگ اقتصادی، مهم ترین وظیفه سازمان تامین فرآورده های سلامت محور، از جمله دارو، تجهیزات پزشکی و فرآورده های غذایی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سازمان غذا و دارو: کمبود نقدینگی زنجیره تولید و تامین دارو را با وقفه مواجه کرده است

رییس سازمان غذا و دارو: کمبود نقدینگی زنجیره تولید و تامین دارو را با وقفه مواجه کرده است