مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آذر 1403 ساعت 14:052024-11-23سياسي

احیای سومین خانه مشروطه کشور آغاز شد


به گزارش خبرنگار تابناک از استان بوشهر، وحید نیک روش صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرمت و بازسازی بافت های فرسوده و تاریخی از اولویت های شورای اسلامی شهر بوشهر است و در سه سال اخیر اقدامات ارزشمندی در این عرصه انجام شده است.

 وی افزود: بازسازی اماکن تاریخی و فرهنگی و اجتماعی در راستای توسعه گردشگری در بندر بوشهر مورد توجه و تاکید قرار دارد و امیدوارم به اهداف مورد نظر برسیم.

 رییس شورای اسلامی شهر بوشهر خاطر نشان کرد: احیای خانه مشروطه در بندر بوشهر از اقدامات مهم شهرداری و شورای اسلامی شهر بوشهر است که عملیات اجرایی این طرح بزرگ آغاز شده است.

 نیک روش تصریح کرد: بیش از 100 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح احیای خانه مشروطه تخصیص یافته و انتظار می رود در کمترین زمان ممکن شاهد تکمیل این طرح باشیم.

وی اضافه کرد: خانه مشروطیت در بوشهر که از 123 سال قدمت برخوردار است به خانه سید مرتضی علم الهدی شهرت دارد.

رییس شورای اسلامی شهر بوشهر ابراز داشت: این خانه متعلق به سال 1280 است و پس از خانه مشروطه تبریز و اصفهان، سومین خانه مشروطه در تاریخ کشور محسوب می شود.

 نیک روش ادامه داد: احیای مراکز فرهنگی و تاریخی بندر بوشهر با حمایت مسئولان مورد توجه و تاکید قرار دارد و به فضل الهی به نتایج خوبی خواهیم رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احیای سومین خانه مشروطه کشور آغاز شد

احیای سومین خانه مشروطه کشور آغاز شد