مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 10:052024-12-16اجتماعي

جلوگیری از یخ زدگی لوله ها و کنتورهای آب با توجه به برودت هوا در کرمانشاه


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به آغاز فصل سرما و احتمال یخ زدگی لوله ها و کنتورهای آب منازل، بر لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای رفع این مشکل تأکید کرد.

- جلوگیری از یخ زدگی لوله ها و کنتورهای آب با توجه به برودت هوا در کرمانشاه کرمانشاه- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به آغاز فصل سرما و احتمال یخ زدگی لوله ها و کنتورهای آب منازل، بر لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای رفع این مشکل تأکید کرد.

رضا داودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با ورود هوای سرد به استان و کاهش دما، خطر یخ زدگی لوله ها و کنتورهای آب افزایش می یابد.

به همین دلیل، ضروری است که مشترکین نسبت به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.

وی در ادامه به تشریح تدابیر پیشگیرانه پرداخت و افزود: اولین اقدام مهم برای جلوگیری از یخ زدگی، قطع آب ساختمان های خالی از سکنه و تخلیه آب داخل لوله های آنهاست.

این کار به جلوگیری از یخ زدگی تجهیزات آب رسانی در این ساختمان ها کمک شایانی خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آبفای کرمانشاه با اشاره به عایق بندی حوضچه و کنتور آب، تصریح کرد: استفاده از مواد عایق نظیر پشم شیشه، گونی، پوشال کولر، پتو و کیسه های حاوی خاک اره می تواند به طور مؤثری از یخ زدگی کنتور جلوگیری کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلوگیری از یخ زدگی لوله ها و کنتورهای آب با توجه به برودت هوا در کرمانشاه

جلوگیری از یخ زدگی لوله ها و کنتورهای آب با توجه به برودت هوا در کرمانشاه