مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آذر 1403 ساعت 01:252024-12-18اقتصادي

کاهش 81 میلی متری بارش های بلند مدت کهگیلویه و بویراحمد


مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بارش های استان تا فروردین ماه 1404 کمتر از نرمال پیش بینی می شود.

- کاهش 81 میلی متری بارش های بلند مدت کهگیلویه و بویراحمد ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بارش های استان تا فروردین ماه 1404 کمتر از نرمال پیش بینی می شود.

علی کرمی چهارشنبه شب در نشست شورای اداری با موضوع مدیریت مصرف انرژی افزود: بارش های پاییز و زمستان کمتر از نرمال با گرایش به سمت نرمال است.

وی اظهار کرد: تا امروز میانگین استانی بارش ها در استان کهگیلویه و بویراحمد 87 میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 14میلی متر کاهش داشت اما نسبت به میانگین بلند مدت 81 میلی متر کاهش بارندگی داشته ایم.

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی ها بارش ها تا فروردین کمتر از نرمال با گرایش به نرمال بوده که صرفه جویی در مصرف آب ضروری است.

کرمی تصریح کرد: طبق پیش بینی ها وضعیت جوی استان تا فردا پنج شنبه صاف و شاهد تداوم سرمای هوا خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای شنبه موج بارشی ضعیفی وارد استان می شود که با توجه به سرمای حاکم ممکن است بارش ها در مناطق سردسیری به صورت برف خواهد بود که در صورت لزوم هشدار صادر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 81 میلی متری بارش های بلند مدت کهگیلویه و بویراحمد

کاهش 81 میلی متری بارش های بلند مدت کهگیلویه و بویراحمد