مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آذر 1403 ساعت 18:002024-12-04اقتصادي

مدیران در حوزه های خود ابتکارات خلاقانه برای توسعه داشته باشند


استاندار فارس از مدیران استان خواست تا در حوزه های فعالیت خود ابتکارات خلاقانه برای دستیابی به پیشرفت و توسعه داشته باشند.

- مدیران در حوزه های خود ابتکارات خلاقانه برای توسعه داشته باشند ایسنا/فارس استاندار فارس از مدیران استان خواست تا در حوزه های فعالیت خود ابتکارات خلاقانه برای دستیابی به پیشرفت و توسعه داشته باشند.

حسینعلی امیری عصر امروز، 14 آذرماه در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی و مبادلات مرزی استان فارس، گفت: سیستمی که به اداره وضع موجود راضی شود، ناکارآمد بوده و محکوم به شکست خواهد بود؛ لذا مدیران در حوزه های خود باید دارای ابتکارات خلاقانه برای توسعه و پیشرفت باشند.

وی از مدیران استان فارس خواست تحول در مجموعه خود را مدنظر قرار داده و در شرایط سخت راهکارهای مناسب این شرایط را خلق کنند.

امیری به اهمیت موضوع صادرات غیرنفتی اشاره کرد و افزود: مدیران حوزه های مربوطه و متولیان این امر باید همتی جدی برای تقویت صادرات غیرنفتی در استان پهناور و پر ظرفیت فارس در پیش بگیرند.

وی اظهار کرد: استفاده از ذیل اصل 138 قانون اساسی به جهت ایجاد سرعت در امور ضروری است تا فرایند تصویب در مدت کوتاه طی شود و این اختیارات در موارد ضروری اعمال می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیران در حوزه های خود ابتکارات خلاقانه برای توسعه داشته باشند

مدیران در حوزه های خود ابتکارات خلاقانه برای توسعه داشته باشند