مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 آبان 1403 ساعت 03:152024-11-04حوادث

قرارگیری «هدهد» و «کوثر» در مدار 500 کیلومتری تا 4 ساعت آینده


دقایقی قبل دو ماهواره «هدهد» و «کوثر» با فضاپیمای سایوز به مدار 500 کیلومتری تزریق شدند و 4 ساعت آینده در مدار قرار می گیرند.

- قرارگیری هدهد و کوثر در مدار 500 کیلومتری تا 4 ساعت آینده دقایقی قبل دو ماهواره هدهد و کوثر با فضاپیمای سایوز به مدار 500 کیلومتری تزریق شدند و 4 ساعت آینده در مدار قرار می گیرند.

به گزارش ایسنا، ماهواره های هدهد و کوثر بخش خصوصی در ساعت 2و 48 دقیقه بامداد امروز سه شنبه 15 آبان به مدار خورشید آهنگ 500 کیلومتری تزریق شدند.

این ماهواره ها تا 4 ساعت آینده در مدار 500 کیلومتری قرار می گیرند.

همچنین 6 ساعت دیگر اولین سیگنال های آنها دریافت خواهد شد.

طراحی و ساخت این ماهواره ها از سال 97 شروع شد و امروز دستاورد این مشارکت دو ماهواره است که در مدار تزریق شدند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم دکتر حسن سالاریه، رییس سازمان فضایی ایران از تمرکز بیشتر این سازمان برای حمایت از بخش خصوصی فعال در حوزه فضا خبر داد و گفت: واگذاری پروژه های فضایی به بخش خصوصی مسیری است که ما ادامه می دهیم.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قرارگیری «هدهد» و «کوثر» در مدار 500 کیلومتری تا 4 ساعت آینده

قرارگیری «هدهد» و «کوثر» در مدار 500 کیلومتری تا 4 ساعت آینده