مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آبان 1403 ساعت 00:352024-11-17ورزشي

اهدای عضو دو پهلوان ورزشی خوزستان به چند نفر جان دوباره بخشید


طی روزهای اخیر با درگذشت و مرگ مغزی دو ورزشکار استان خوزستان، اعضای بدن این پهلوانان اهدا شد.

- ایسنا/خوزستان طی روزهای اخیر با درگذشت و مرگ مغزی دو ورزشکار استان خوزستان، اعضای بدن این پهلوانان اهدا شد.

با اعلام اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، طی دو هفته اخیر با مرگ معزی و درگذشت جانسوز دو قهرمان رشته های ورزشی شنا و کاراته استان خوزستان، با رضایت خانواده این ورزشکاران اعضای بدنشان اهدا شد و باعث بخشیدن جان دوباره به چند نفر شد.

به گزارش ایسنا، رضا احمدی، نوجوان 13 ساله اهل امیدیه ورزشکار و قهرمان رشته شنا، هفته گذشته پس از یک حادثه تلخ و آسیب دیدگی شدید به کما رفت و چند روز در این وضعیت به سر برد.

در این شرایط سخت، خانواده این قهرمان در اقدامی شجاعانه و خداپسندانه به اهدای اعضای بدن این ورزشکار نوجوان رضایت دادند و جان چهار بیمار نیازمند نجات پیدا کرد.

همچین امیررضا مقصودی از قهرمانان کاراته استان به دیار باقی شتافت که با رضایت و ایثارگری خانواده این ورزشکار، اهدای عضو انجام شد و زندگی چند نفر جان دوباره پیدا کرد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اهدای عضو دو پهلوان ورزشی خوزستان به چند نفر جان دوباره بخشید

اهدای عضو دو پهلوان ورزشی خوزستان به چند نفر جان دوباره بخشید