مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آبان 1403 ساعت 18:452024-11-19سياسي

واعظی: احزاب دغدغه های مردم را به رییس جمهور منتقل می کنند


قائم مقام حزب اعتدال و توسعه، دیدار رییس جمهور با اعضای حزب متبوعش و دیگر احزاب کشور را فرصت مناسبی برای طرح دغدغه های مردم و آشنایی احزاب با دیدگاه های رییس جمهور دانست.

- واعظی: احزاب دغدغه های مردم را به رییس جمهور منتقل می کنند قائم مقام حزب اعتدال و توسعه، دیدار رییس جمهور با اعضای حزب متبوعش و دیگر احزاب کشور را فرصت مناسبی برای طرح دغدغه های مردم و آشنایی احزاب با دیدگاه های رییس جمهور دانست.

محمود واعظی قائم مقام حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون نشست حزب متبوع خود با مسعود پزشکیان رییس جمهور اظهار کرد: جلسه گرم و صمیمانه ای برگزار شد، همه دبیران استانی حزب اعتدال و توسعه همچنین از دفتر سیاسی و شورای مرکزی در جلسه حضور داشتند و رضایت جلب شد.

وی سخنان رییس جمهور در دیدار با اعضای حزب اعتدال و توسعه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: آقای پزشکیان در این دیدار و گفتگو به خوبی به مسائل پرداخت و موضوع وفاق ملی را به خوبی تبیین کرد.

واعظی ضمن مناسب معرفی کردن شیوه اداره جلسه و زمان مناسب برای گفتگوی اعضای حزب اعتدال و توسعه با رییس جمهور، گفت: بیش از یک ساعت اعضای استان های حزب اعتدال و توسعه و دیگر بخش های حزب با رییس جمهور صحبت کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واعظی: احزاب دغدغه های مردم را به رییس جمهور منتقل می کنند

واعظی: احزاب دغدغه های مردم را به رییس جمهور منتقل می کنند