مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آبان 1403 ساعت 21:102024-11-19سياسي

ترانزیت ایران و روسیه از مسیر کریدور شمال-جنوب توسعه می یابد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سفیر ایران در روسیه اعلام کرد که انتظار ایران و روسیه آن است که امسال ترانزیت کالا از طریق کریدور شمال -جنوب را به دو میلیون تن افزایش دهند.

- ترانزیت ایران و روسیه از مسیر کریدور شمال-جنوب توسعه می یابد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سفیر ایران در روسیه اعلام کرد که انتظار ایران و روسیه آن است که امسال ترانزیت کالا از طریق کریدور شمال -جنوب را به دو میلیون تن افزایش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر ، ابراهیم رضایی اعلام کرد: جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز (سه شنبه) در محل کمیسیون و با حضور کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه، دمیر چیلو، دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل اوراسیای این وزارتخانه و تعدادی از کارشناسان برگزار شد.

وی ادامه داد: در بخش اول این جلسه جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گزارشی از روابط دوجانبه بین ایران و روسیه و آخرین وضعیت توافقات به اعضای کمیسیون ارائه و تاکید بر اشتراکات تمدنی و فرهنگی میان ایران و روسیه و ظرفیت بالایی که در این زمینه وجود دارد، کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جلالی به موانع توسعه روابط ایران و روسیه اشاره کرد که از جمله این موانع را عدم شناخت، موضوع ترانزیت، گمر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترانزیت ایران و روسیه از مسیر کریدور شمال-جنوب توسعه می یابد

ترانزیت ایران و روسیه از مسیر کریدور شمال-جنوب توسعه می یابد