مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 آبان 1403 ساعت 10:202024-11-12بين الملل

یاییر نتانیاهو دوباره به ارتش، شین بت و دادستانی حمله کرد


پسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از مدیریت سرویس شین بت، ارتش و دادستانی کل گفت: سابقه نداشته که شاهد کودتایی علیه انتخاب «دموکراتیک» مردم از سوی همه آنها باشیم.

- یاییر نتانیاهو دوباره به ارتش، شین بت و دادستانی حمله کرد پسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از مدیریت سرویس شین بت، ارتش و دادستانی کل گفت: سابقه نداشته که شاهد کودتایی علیه انتخاب دموکراتیک مردم از سوی همه آنها باشیم.

به گزارش ایسنا، در حالی که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخواست کرد به دلیل تحولات اخیر که شامل ادعای این رژیم درباره ترور محمد ضیف، فرمانده گردان های القسام، پاسخ ایران، کشته شده اسرای صهیونیست در رفح و اتفاق رخ داده در مجدل شمس، حضورش در دادگاه به مدت 2 ماه و نیم به تعویق بیفتد، یاییر نتانیاهو پسر او با انتقاد شدید از مدیریت سرویس شین بت، ارتش و دادستانی کل این رژیم گفت: سابقه نداشته که شاهد کودتایی علیه انتخاب دموکراتیک مردم از سوی همه آنها باشیم.

روزنامه عبری معاریو در این رابطه نوشت: پسر نتانیاهو در طرح انتقادهای شدید از مدیریت دادگاه ها، دادستانی و رسانه ها و نیز شین بت و ارتش تردید نکرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یاییر نتانیاهو دوباره به ارتش، شین بت و دادستانی حمله کرد

یاییر نتانیاهو دوباره به ارتش، شین بت و دادستانی حمله کرد