مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 آبان 1403 ساعت 13:302024-10-23سياسي

بیانیه روسای جمهور و نخست وزیران سابق لبنان با درخواست برای اجرای قطعنامه 1701


رؤسای جمهور و نخست وزیران سابق لبنان با صدور بیانیه ای خواستار اجرای قطعنامه 1701 شورای امنیت شدند.

- بیانیه روسای جمهور و نخست وزیران سابق لبنان با درخواست برای اجرای قطعنامه 1701 رؤسای جمهور و نخست وزیران سابق لبنان با صدور بیانیه ای خواستار اجرای قطعنامه 1701 شورای امنیت شدند.

به گزارش ایسنا، رؤسای جمهور و نخست وزیران سابق لبنان در بیانیه ای اعلام کردند که باید حاکمیت و تمامیت ارضی به سرتاسر لبنان بازگردانده شود.

براساس گزارش العربیه، در این بیانیه همچنین آمده است که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و اجرای قطعنامه 1701 باید به موازات یکدیگر پیش برود.

درهمین رابطه، امین الجمیل، رییس جمهور سابق لبنان خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی ما نجات لبنان است.

از زمان جنگ غزه، مرزهای لبنان و اراضی اشغالی فلسطین شاهد تبادل آتش میان حزب الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است.

شرایط جنگی بین رژیم صهیونیستی و لبنان هر روز بدتر می شود و رژیم صهیونیستی تمامی مرزهای اخلاقی و حقوقی را در حمله به لبنان زیر پا گذاشته است.

ارتش رژیم صهیونیستی با هدف بازگرداندن شهرک نشین های صهیونیست به مناطق شمالی فلسطین اشغالی، حملات به حزب الله را تشدید کرده که با مقاومت رزمندگان این جنبش مواجه شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیانیه روسای جمهور و نخست وزیران سابق لبنان با درخواست برای اجرای قطعنامه 1701

بیانیه روسای جمهور و نخست وزیران سابق لبنان با درخواست برای اجرای قطعنامه 1701