مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 آبان 1403 ساعت 08:452024-11-17ورزشي

کارشناس فوتبال: ایران شانس آورد که مقابل کره شمالی نباخت


پس از 10 نفره شدن تیم ملی، کره شمالی حملات زیادی را روی دروازه ما ایجاد کرد و شانس آوردیم که پیروز از زمین خارج شدیم.

- کارشناس فوتبال: ایران شانس آورد که مقابل کره شمالی نباخت کارشناس فوتبال گفت: پس از 10 نفره شدن تیم ملی، کره شمالی حملات زیادی را روی دروازه ما ایجاد کرد و شانس آوردیم که پیروز از زمین خارج شدیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، تیم ملی فوتبال ایران در هفته پنجم مرحله سوم انتخابی جام جهانی روز پنج شنبه 24 آبان و در ورزشگاه ملی لائوس رو در روی تیم ملی کره شمالی قرار گرفت و با اینکه بیش از 40 دقیقه 10 نفره بود اما در پایان توانست با نتیجه 3 بر 2 حریف خود را شکست دهد و گام بزرگی برای صعود به جام جهانی 2026 بردارد.

اخراج خلیل زاده شیرازه تیم ملی را به هم ریخت محمد علوی کارشناس فوتبال در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با این بازی اظهار کرد: به طور کلی، بازی دو نیمه متفاوت داشت.

متأسفانه پس از اخراج شجاع خلیل زاده، تیم ما کاملاً به هم ریخت و شکل بازی تغییر کرد.

از آن لحظه به بعد، کره شمالی که دیگر چیزی برای از دست دادن نداشت، با فشار زیادی بازی را ادامه داد.

در نیمه دوم تیم ما تحت فشار شدید قرار گرفت و بازیکنان کره شمالی از فرصت 10 نفره شدن ما به بهترین شکل ممکن استفاده کردند و دو گل به ثمر رساندند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارشناس فوتبال: ایران شانس آورد که مقابل کره شمالی نباخت

کارشناس فوتبال: ایران شانس آورد که مقابل کره شمالی نباخت