مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 آبان 1403 ساعت 16:452024-10-23بين الملل

نماینده آمریکا: فعلا موافق ورود اوکراین به ناتو نیستیم


نماینده مستعفی آمریکا در ناتو از استراتژی اخیر اتحادیه اروپا مبنی بر اولویت دادن به خرید تسلیحات داخلی انتقاد کرده و هشدار داده است که این رویکرد ممکن است به کاهش توانایی در ارسال تسلیحات به اوکراین و سایر کشورها منجر شود.

- نماینده مستعفی آمریکا در ناتو از استراتژی اخیر اتحادیه اروپا مبنی بر اولویت دادن به خرید تسلیحات داخلی انتقاد کرده و هشدار داده است که این رویکرد ممکن است به کاهش توانایی در ارسال تسلیحات به اوکراین و سایر کشورها منجر شود.

به گزارش دانشجو، فرانسه با توجه به احتمال بازگشت دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا، در تلاش است تا اتحادیه اروپا را به سمت خودکفایی بیشتر در زمینه نظامی سوق دهد.

استراتژی جدید کمیسیون اروپا برای صنایع نظامی که در اوایل سال 2024 معرفی شد، هدف گذاری کرده است که 27 کشور عضو اتحادیه اروپا، که 23 کشور از آنها عضو ناتو هستند، تا سال 2030 نیمی از بودجه نظامی خود را صرف خرید تسلیحات تولیدی اتحادیه اروپا کنند و این سهم را تا سال 2035 به 60 درصد افزایش دهند.

برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا، نظیر سوئد و هلند، با این استراتژی مخالفت کرده اند.

در همین حال، فرانسه از این رویکرد حمایت می کند، اما صنایع تسلیحاتی این کشور از نظر حجم تولید و سرعت تحویل، توانایی رقابت با بزرگترین تولیدکنندگان تسلیحات ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده آمریکا: فعلا موافق ورود اوکراین به ناتو نیستیم

نماینده آمریکا: فعلا موافق ورود اوکراین به ناتو نیستیم