مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آبان 1403 ساعت 10:352024-11-11اجتماعي

شناسایی 19 متخلف آتش سوزی بقایای مزارع شلتوک در اهواز


رییس اداره حفاظت محیط زیست اهواز از شناسایی 19 کشاورز متخلف که اقدام به آتش زدن بقایای مزارع شلتوک کرده اند، خبر داد.

- ایسنا/خوزستان رییس اداره حفاظت محیط زیست اهواز از شناسایی 19 کشاورز متخلف که اقدام به آتش زدن بقایای مزارع شلتوک کرده اند، خبر داد.

صغری رستمی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: سوزاندن بقایای گیاهی موجب آلودگی شدید هوا و ایجاد تهدید علیه بهداشت عمومی، از بین بردن میکروارگانیسم های مفید خاک، ایجاد فقر خاک در اثر حذف هوموس آن و تخریب بافت خاک می شود و بر اساس ماده 20 قانون هوای پاک سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت محصول ممنوع است.

وی افزود: در این زمینه با شروع فصل برداشت شلتوک در خوزستان، پایش زمین ها و نظارت بر افرادی که با آتش زدن کاه و کلش موجب آلودگی هوا می شوند، آغاز شده است.

در همین زمینه 19 نفر از آلوده کنندگان هوای اهواز که اقدام به آتش زدن بقایای گیاهی زمین هی کشاورزی شلتوک کرده اند، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شده اند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست اهواز گفت: با پایش مستمر توسط این اداره و با همکاری بخشدار منطقه، معاون عمرانی فرمانداری اهواز و اداره جهاد کشاورزی اهواز هشت نفر از این افراد به مقامات قضایی معرفی شدند و 11 نفر دیگر نیز شناسایی شده و پرونده آن ها در حال تکمیل است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 19 متخلف آتش سوزی بقایای مزارع شلتوک در اهواز

شناسایی 19 متخلف آتش سوزی بقایای مزارع شلتوک در اهواز