مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 آبان 1403 ساعت 13:002024-11-05بين الملل

مخالفت سوئد با ساخت مزارع بادی به دلایل امنیتی


دولت سوئد روز دوشنبه، با برنامه های ساخت 13 مزرعه بادی فراساحلی در دریای بالتیک، به دلیل ریسک های دفاعی مانند دشواری بیشتر شناسایی زیردریایی ها و حمایت از امنیت ملی، - دولت سوئد روز دوشنبه، با برنامه های ساخت 13 مزرعه بادی فراساحلی در دریای بالتیک، به دلیل ریسک های دفاعی مانند دشواری بیشتر شناسایی زیردریایی ها و حمایت از امنیت ملی، مخالفت کرد.

به گزارش ایسنا، دولت سوئد اعلام کرد با وجود اینکه پروژه های انرژی بادی در دریای بالتیک، به تولید انرژی پاک این کشور می افزاید، اما در شرایط کنونی که جنگ در نزدیکی سوئد در جریان است، این کشور نمی تواند ریسک های دفاعی خود را نادیده بگیرد.

سوئد پس از آغاز جنگ روسیه در اوکراین، متقاضی پیوستن به ناتو شد و به تازگی به این ائتلاف نظامی پیوسته است.

روسیه در دریای بالتیک حضور دارد و این موضوع باعث شد دولت سوئد با درخواست های ساخت 13 مزرعه بادی فراساحلی در آب های بالتیک، مخالفت کند.

با این حال، دولت سوئد یک پروژه نیروگاه بادی فراساحلی به نام پوزیدون را در سواحل غربی این کشور که در دریای بالتیک نیست، تصویب کرد.

دولت سوئد در توضیح رد پروژه های دریای بالتیک، اعلام کرد با توجه به تاثیری که این تاسیسات بر منافع دفاعی خواهد داشت، نمی تواند به این نیروگاه های بادی فراساحلی اجازه ساخت دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مخالفت سوئد با ساخت مزارع بادی به دلایل امنیتی

مخالفت سوئد با ساخت مزارع بادی به دلایل امنیتی