مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 آبان 1403 ساعت 15:152024-11-10بين الملل

35 سالگی فرو ریختن دیوار برلین؛ دیوارهای ذهنی باقی است!

35 سالگی فرو ریختن دیوار برلین؛ دیوارهای ذهنی باقی است!

در ایران خودمان این روزها همه رفع فیلترینگ شبکه های مجازی را مطالبه می کنند و فیلترینگ مگر جز دیوار است؟ دیوارها فرومی ریزند و جای آنها باید پل ساخت.

- در ایران خودمان این روزها همه رفع فیلترینگ شبکه های مجازی را مطالبه می کنند و فیلترینگ مگر جز دیوار است؟ دیوارها فرومی ریزند و جای آنها باید پل ساخت.

   عصر ایران؛ مهرداد خدیر- 35 سال بعد از فروریختن دیوار برلین که نمادی شد از سقوط بلوک شرق و اندک زمانی بعدتر اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و نوع حکومت های اروپای شرقی تغییر کرد شاهد جهانی بدون مرز نیستیم و اگرچه دیوار برلین فروریخته اما هم دیوارهای ذهنی برپاست و هم جهان درگیر آشوب هر چند برای خود آلمانی ها خوش یمن بوده است.

   خروشچف رهبر شوروی از مهم ترین متحد خود در اروپا- آلمان شرقی- خواست دیواری مستحکم برلین را به دو نیم تقسیم کند و شگفتا که قریب 30 سال بعد وقتی دیوار فروریخت صدای فروریختن اتحاد شوروی هم شنیده شد و در نهایت اتفاق افتاد.

قرار بود آن دیوار آلمان شرقی را از آلمان غربی جدا کند تا خاطر شوروی آسوده باشد و حالا نه از دیوار خبری هست نه از آلمان شرقی نه از اتحاد شوروی اما درهای بهشت به روی آدمیان گشوده نشد چون سد و دیوار و مرز و فاصله در ذهن هاست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

35 سالگی فرو ریختن دیوار برلین؛ دیوارهای ذهنی باقی است!

35 سالگی فرو ریختن دیوار برلین؛ دیوارهای ذهنی باقی است!