مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آبان 1403 ساعت 15:102024-11-11اجتماعي

تلاش برای رونق گردشگری زیارت با پروژه های عمرانی در شیراز


رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز از پیشرفت پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم ـ رحمت ـ احمدی خبر داد و اجرای این پروژه را گام مهمی در راستای تسهیل حمل ونقل و رونق گردشگری زیارت دانست.

- تلاش برای رونق گردشگری زیارت با پروژه های عمرانی در شیراز ایسنا/فارس رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز از پیشرفت پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم ـ رحمت ـ احمدی خبر داد و اجرای این پروژه را گام مهمی در راستای تسهیل حمل ونقل و رونق گردشگری زیارت دانست.

علی حسین عباسی امروز، 21 آبان در حاشیه بازدید از پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم ـ رحمت ـ احمدی افزود: پروژه های سازمان عمران شهرداری شیراز به صورت متوازن در راستای سیاست های محرومیت زدایی و رساندن شیراز به جایگاه سومین حرم اهل بیت(ع) اجرا می شوند.

وی هدف از اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم ـ رحمت ـ احمدی را اتصال محورهای هم جوار و تسهیل دسترسی به مرکز شهر و حرم مطهر احمد بن موسی(ع) معرفی کرد.

رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز با اشاره به نقش ارزنده این پروژه در ایمن سازی مسیر بیان کرد: با اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم ـ رحمت ـ احمدی شاهد گره گشایی ترافیکی در این منطقه مهم از کلان شهر شیراز خواهیم بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش برای رونق گردشگری زیارت با پروژه های عمرانی در شیراز

تلاش برای رونق گردشگری زیارت با پروژه های عمرانی در شیراز