مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 آبان 1403 ساعت 12:502024-11-17اقتصادي

افزایش سطح زیر کشت کلزا به 400 هزار هکتار


مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی در امر تغذیه گیاهان، افزایش سطح زیر کشت کلزا در کشور را در طول برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار داد و گفت: در حال حاضر سطح زیر کشت کلزا در کشور حدود 300 هزار هکتار است که تا سال آینده این میزان باید حداقل به 400 هزار هکتار برسد.

- مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی در امر تغذیه گیاهان خبرداد؛ افزایش سطح زیر کشت کلزا به 400 هزار هکتار ایسنا/قم مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی در امر تغذیه گیاهان، افزایش سطح زیر کشت کلزا در کشور را در طول برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار داد و گفت: در حال حاضر سطح زیر کشت کلزا در کشور حدود 300 هزار هکتار است که تا سال آینده این میزان باید حداقل به 400 هزار هکتار برسد.

احمد اخیانی، مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی در امر تغذیه گیاهان در حاشیه کارگاه آموزشی ملی مباحث نوین در زراعت کلزار که امروز 27 آبان ماه برگزار شد، در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: این نشست طی دو روز در خصوص مدیریت بِه زراعی در مزارع کلزا کشور و با حضور کارشناسان مسئول دانه های روغنی از استان های مختلف برگزار می شود.

وی عنوان کرد: مدیریت تغذیه، مدیریت زراعت، مبارزه با آفات و بیماری ها از جمله مباحثی است که در این کارگاه ارائه خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش سطح زیر کشت کلزا به 400 هزار هکتار

افزایش سطح زیر کشت کلزا به 400 هزار هکتار