مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 آبان 1403 ساعت 12:552024-11-06دانش

فضای دانشگاه و خوابگاه نباید بدون دلیل انتظاماتی و حراستی باشد


سرپرست دانشگاه تهران در پاسخ به اعتراض دانشجویان درخصوص جوّ حاکم بر خوابگاه تصریح کرد: فضای دانشگاه و خوابگاه نباید بدون دلیل انتظاماتی و حراستی باشد.

- سرپرست دانشگاه تهران در پاسخ به اعتراض دانشجویان درخصوص جوّ حاکم بر خوابگاه تصریح کرد: فضای دانشگاه و خوابگاه نباید بدون دلیل انتظاماتی و حراستی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران، از خوابگاه های سطح شهر و خوابگاه های کوی دختران و پسران بازدید کرد و با حضور در اتاق دانشجویان با آنان به گفت وگو نشست.

سرپرست دانشگاه تهران در نشست با دانشجویان ساکن خوابگاه ها تأکید کرد: ما اینجا هستیم تا شما دانشجویان صریح و بدون لکنت صحبت کنید و وظیفه داریم به دنبال حل مسئله برویم و اگر هم نتوانستیم، به صراحت اعلام کنیم.

وی با اشاره به اهمیت مسائل و مشکلات خوابگاه های دانشجویی اظهار داشت: در خصوص خوابگاه مشکلاتی تاریخی وجود دارد و به رغم اقدامات ارزشمند گذشته، بسیاری از این مشکلات همچنان باقی است.

سرپرست دانشگاه با اشاره به اینکه تقریباً هر هفته جلسه ای با موضوع ساخت خوابگاه های جدید برگزار می شود، افزود: اگر بتوانیم این پروژه ها را محقق کنیم، ظرف سه یا چهار سال آینده قادر خواهیم بود مشکل اساسی کمبود فضا را حل کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فضای دانشگاه و خوابگاه نباید بدون دلیل انتظاماتی و حراستی باشد

فضای دانشگاه و خوابگاه نباید بدون دلیل انتظاماتی و حراستی باشد