مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 آبان 1403 ساعت 15:052024-10-24سياسي

باید جلوی فساد و حقوق های نجومی گرفته شود


کشور ما دارای منابع طبیعی و ثروت فراوان است.

باید جلوی فساد و حقوق های نجومی گرفته شود و با مدیریت صحیح از این منابع به درستی بهره برداری شود.

- قم- مرجع تقلید شیعیان گفت:کشور ما دارای منابع طبیعی و ثروت فراوان است.

باید جلوی فساد و حقوق های نجومی گرفته شود و با مدیریت صحیح از این منابع به درستی بهره برداری شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، اسکندر مؤمنی وزیر کشور به همراه استاندار جدید قم و هیأت همراه، با حضور در بیت آیت الله جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار با بیان اینکه مردم ایران مردمی بزرگ و اصیل هستند، اظهار کرد: ما یعنی مردم ایران، نه فقط حوزویان یا دانشگاهیان؛ مردم ایران مردمی بزرگ و بزرگ زاده اند و این ملت بزرگ باید با بزرگواری اداره شود.

وی تأکید کرد: استاندار یک استان باید در ارتباط نزدیک با مردم آن استان باشد و خواسته ها و نیازهای آنها را درک کند، نه اینکه تنها به اجرای دستورات بالادستی بپردازد.

مرجع تقلید شیعیان افزود: مسئولین استانی باید با مشورت نخبگان، حوزویان و دانشگاهیان، برای رفع مشکلات استان تدبیر کنند و در جهت تأمین منابع پایدار برای استان، اقدام لازم را به عمل آورند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید جلوی فساد و حقوق های نجومی گرفته شود

باید جلوی فساد و حقوق های نجومی گرفته شود