مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آبان 1403 ساعت 00:202024-11-18اقتصادي

همتی: به هیچ وجه دنبال اقتصاد دستوری و افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم


همتی با تأکید بر اینکه قیمت در اقتصاد بسیاری از مسائل را حل می کند، گفت: آن چیزی را که فکر می کنیم تعادل در اقتصاد ایجاد می کند را دست کاری می کنیم و دست کاری قیمت به معنای ازبین بردن علم اقتصاد است.

- همتی: به هیچ وجه دنبال اقتصاد دستوری و افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم همتی با تأکید بر اینکه قیمت در اقتصاد بسیاری از مسائل را حل می کند، گفت: آن چیزی را که فکر می کنیم تعادل در اقتصاد ایجاد می کند را دست کاری می کنیم و دست کاری قیمت به معنای ازبین بردن علم اقتصاد است.

من اعتقاد جدی دارم که قیمت به ما نشانه، سیگنال، رفتار، عرضه، تقاضا و روند اقتصاد را نشان می دهد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: به هیچ وجه دنبال اقتصاد دستوری و افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم و این موارد جزء اصول دولت کنونی است.

  به گزارش ایرنا، عبدالناصر همتی دوشنبه شب 28 آبان 1403 در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی با بیان اینکه دولت مصمم بر حل مشکلات اقتصادی است، اظهار داشت: دولت بنا دارد تا بر اساس یافته های اقتصاد، نظرات کارشناسی و اقتصاد مبتنی بر قیمت، کشور را اداره کند و به هیچ وجه دنبال اقتصاد دستوری و افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم و این موارد جزء اصول دولت کنونی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همتی: به هیچ وجه دنبال اقتصاد دستوری و افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم

همتی: به هیچ وجه دنبال اقتصاد دستوری و افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم