مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آبان 1403 ساعت 08:352024-10-30سياسي

سفر یک روزه مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به صومعه سرا

سفر یک روزه مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به صومعه سرا

حجت الاسلام «محمد علی نجفی گیلانی» مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به منظور حضور در چند برنامه و دیدار با فعالان فرهنگی و قرآنی و مسئولان به شهرستان صومعه سرا سفر کرد.

- رشت- حجت الاسلام محمد علی نجفی گیلانی مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به منظور حضور در چند برنامه و دیدار با فعالان فرهنگی و قرآنی و مسئولان به شهرستان صومعه سرا سفر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نجفی گیلانی صبح چهارشنبه در سفری یک روزه به صومعه سرا ضمن حضور در مزار شهدا و تجدید میثاق با شهیدان با فرماندار و امام جمعه گوراب زرمیخ شهرستان دیدار و گفتگو خواهد کرد.

نشست با جمعی از فعالان قرآنی، نخبگان فرهنگی، هم اندیشی با طلاب حوزه علمیه خواهران، مبلغین و ائمه جماعات مساجد و نشست صمیمی با هیئات مذهبی، مداحان و کانون های فرهنگی به میزبانی تبلیغات اسلامی شهرستان صومعه سرا از برنامه های سفر یک روزه مدیر کل تبلیغات اسلامی استان گیلان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفر یک روزه مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به صومعه سرا

سفر یک روزه مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به صومعه سرا