مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مهر 1403 ساعت 11:152024-10-11سياسي

پزشکیان: هدف دشمن ایجاد اختلاف بین مذاهب اسلامی است


نگاه به وحدت و ایجاد وفاق فقط مختص به جوامع اسلامی نیست بلکه صحبت از صلح و تعمیق برادری و پی ریزی گفتمان وفاق نیاز امروز جامعه بین المللی است.

- رییس جمهور گفت: نگاه به وحدت و ایجاد وفاق فقط مختص به جوامع اسلامی نیست بلکه صحبت از صلح و تعمیق برادری و پی ریزی گفتمان وفاق نیاز امروز جامعه بین المللی است.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در جریان سفر به ترکمنستان با حضور در همایش بین المللی ارتباط متقابل عصرها و تمدن ها، بیان کرد: در ابتدا از رییس جمهور محترم و رهبر محترم ملی ترکمنستان برای دعوت از اینجانب و میزبانی نشست مهم فرهنگی بزرگداشت شخصیت بزرگ عاشق شهیر مختومقلی فراغی با عنوان ارتباط متقابل اعصار و فرهنگ ها، زیربنای صلح و توسعه در شهر عشق آباد صمیمانه تشکر می کنم.

وی در ادامه اظهار کرد: عالیجنابان، آقایان و خانم ها، در قلمرو سیاسی و فرهنگی بزرگی که امروز ایران و ترکمنستان در قلب آن جای گرفته اند و در روزگار سلجوقیان و شاعران و تاریخ نگاران، سر حد آن را از جیحون تا فرات و گاه از کاشمر تا حلب ذکر کردند از دیرباز مردمانی با صلح و صفا زندگی می کنند که با وجود گوناگونی و تنوع در قومیت و زبان، میراث تمدنی و فرهنگی مشترکی دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: هدف دشمن ایجاد اختلاف بین مذاهب اسلامی است

پزشکیان: هدف دشمن ایجاد اختلاف بین مذاهب اسلامی است