مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 مهر 1403 ساعت 12:102024-09-25پزشكي

تولید نان کامل در استان بوشهر دنبال می شود


رییس دبیرخانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه نان سنگک نزدیک ترین نان به نان کامل است،گفت: فرایند تولید نان کامل در استان بوشهر در حال پیگیری است.

- بوشهر- رییس دبیرخانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه نان سنگک نزدیک ترین نان به نان کامل است،گفت: فرایند تولید نان کامل در استان بوشهر در حال پیگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر ، عیسی صفوی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فرایند تولید نان کامل در استان بوشهر با توجه به تعداد کارخانه های تولید آرد و قیمت نان در حال پیگیری است.

عضو هیئت علمی و رییس دبیرخانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: به شکل محدود نان کامل تولید می شود، اما در تراز صنعتی تا تولید نان کامل فاصله داریم.

وی با بیان اینکه تولید نان کامل در استان بوشهر تابع همکاری کارخانه های تولید آرد و توجیه اقتصادی است افزود: نان سنگک نزدیک ترین نان به محتوای نان کامل است.

دبیر کمیته نان کامل استان بوشهر گفت: خمیرمایه نان می تواند هم فرصت و هم تهدید باشد، این تابع نوع استفاده و کیفیت استفاده از آن است، اما عدم استفاده از خمیر مایع در نان ممکن نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید نان کامل در استان بوشهر دنبال می شود

تولید نان کامل در استان بوشهر دنبال می شود