مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 مهر 1403 ساعت 11:302024-10-12اقتصادي

محکومیت مالی برای ایفا نکردن تعهدات ارزی توسط یک شرکت متخلف در کرمان


به گزارش گروه استان هاب خبرگزاری دانشجو، فریدون کشیتی سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان گفت: پرونده یک شرکت متخلف برای ایفا نکردن یک میلیون و 685 هزار یوان چین تعهد ارزی به ارزش 88 میلیارد و 286 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق .

- سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان از محکومیت 176 میلیارد و 572 میلیون ریالی یک شرکت متخلف برای ایفا نکردن تعهدات ارزی خبر داد.

به گزارش گروه استان هاب خبرگزاری دانشجو، فریدون کشیتی سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان گفت: پرونده یک شرکت متخلف برای ایفا نکردن یک میلیون و 685 هزار یوان چین تعهد ارزی به ارزش 88 میلیارد و 286 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمان رسیدگی شد.

  وی افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نشدن اسناد و مستندات گمرکی در زمان تعیین شده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر بازگرداندن ارز به بانک شاکی و تعلیق 6 ماهه کارت بازرگانی، شرکت متخلف را به پرداخت 176 میلیارد و 572 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

  سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: با شکایت بانک ملی برای عمل نکردن به تعهدات ارزی یک شرکت، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت مالی برای ایفا نکردن تعهدات ارزی توسط یک شرکت متخلف در کرمان

محکومیت مالی برای ایفا نکردن تعهدات ارزی توسط یک شرکت متخلف در کرمان