مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 مهر 1403 ساعت 11:252024-10-15اجتماعي

شیوع معلولیت بینایی استان سمنان 29 نفر در هر 10 هزار نفر است


مدیرکل بهزیستی استان سمنان بابیان اینکه افزون بر دو هزار نفر در استان معلولیت بینایی دارند، گفت: شیوع معلولیت بینایی در استان 29 نفر از هر 10 هزار نفر است.

- سمنان- مدیرکل بهزیستی استان سمنان بابیان اینکه افزون بر دو هزار نفر در استان معلولیت بینایی دارند، گفت: شیوع معلولیت بینایی در استان 29 نفر از هر 10 هزار نفر است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمود منطقی صبح سه شنبه در نشست خبری به مناسبت روز جهانی نابینایان به میزبانی اداره کل بهزیستی استان سمنان با بیان اینکه 14 هزار و 677 نفر با معلولیت های مختلف تحت پوشش بهزیستی هستند، ابراز داشت: از این تعداد افراد دارای اختلالات بینایی جمعیتی حدود دو هزار و 36 نفر را شامل می شود.

وی بابیان اینکه از این تعداد با اختلال بینایی یک هزار و 291 نفر مرد هستند، افزود: این رقم در زنان 745 نفر است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با بیان اینکه 642 نفر معلولیت بینایی خفیف و 608 نفر متوسط هستند، ابراز داشت: 655 نفر با نقص بینایی شدید و 130 نفر خیلی شدید را در بر دارند.

منطقی بابیان اینکه یک هزار و 661 معلول با نقص بینایی از بهزیستی مستمری دریافت می کنند، تصریح کرد: سال گذشته نیز 50 نفر از مناسب سازی مسکن و تجهیزات فعالیت های روزمره و 50 نفر نیز از حق کمک هزینه ایاب ذهاب بهره مند شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیوع معلولیت بینایی استان سمنان 29 نفر در هر 10 هزار نفر است

شیوع معلولیت بینایی استان سمنان 29 نفر در هر 10 هزار نفر است