مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 مهر 1403 ساعت 03:252024-09-27بين الملل

درخواست تعقیب نروژ برای فرد مرتبط با انفجارهای لبنان


پلیس نروژ برای یک شهروند این کشور قرار تعقیب به دلیل انفجارهای لبنان صادر کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پلیس نروژ درخواست تعقیب برای شهروند این کشور به اتهام دست داشتن در فروش دستگاه های پیجر آلوده به مواد منفجره صادر کرد.

بر این اساس، پلیس نروژ طی بیانیه ای اعلام کرد: رینسون خوزه، شهروند نروژی که اصالت هندی دارد متهم به دست داشتن در فروش دستگاه های پیجر آلوده به مواد منفجره به لبنان است و ما در این زمینه خواستار اقدام بین المللی برای یافتن این فرد هستیم.

رینسون خوزه که 39 سال سن دارد یک شرکت در بلغارستان به ثبت رسانده بود و از طریق آن اقدام به واسطه گری برای فروش این دستگاه های آلوده به لبنان کرده بود.

با این حال، وی از زمان سفر کاری هفته گذشته به آمریکا تاکنون محو شده و از وی خبری در دست نیست.

این درخواست تعقیب پس از آن صادر می شود که پلیس نروژ هفته گذشته تحقیقات خود در زمینه دست داشتن یکی از شهروندانش در ماجرای انفجار دستگاه های ارتباطی در لبنان را آغاز کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخواست تعقیب نروژ برای فرد مرتبط با انفجارهای لبنان

درخواست تعقیب نروژ برای فرد مرتبط با انفجارهای لبنان