مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1403 ساعت 13:202024-10-05سياسي

مطالبه گری حق مردم است / مدیری که نمی تواند پاسخگوی مردم باشد باید کنار برود


به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، شهباز حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در جمع اعضای شورای مردمی مطالبه گران استان کرمان گفت: - مطالبه گری حق مردم است / مدیری که نمی تواند پاسخگوی مردم باشد باید کنار برود نماینده مردم کرمان و راور تاکید کرد : مطالبه گری را حق مردم و پاسخگویی را وظیفه تمام مسئولان می دانم.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، شهباز حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در جمع اعضای شورای مردمی مطالبه گران استان کرمان گفت: مطالبه گری را حق مردم و پاسخگویی را وظیفه تمام مسئولان می دانم.

او تصریح کرد: مطالبه گری باعث می شود تا مسئولان برای حل مشکلات مردم تلاش بیشتری کنند.

حسن پور افزود: نمایندگان مجلس و مسئولان خادم مردم هستند و در هر جایگاهی باید پاسخگوی مردم و مشکلات باشند و مدیری که نمی تواند پاسخگوی مردم باشد و کار کند، باید کنار برود.

در این نشست مسائل و مشکلات مختلف از جمله مسائل کارگری، مشکلات زیرساخت شهری، مشکلات مدارس و سرویس مدارس، مسائل مربوط به آب شهری و روستایی، برق، گاز، معابر شهری، ترک فعل ادارات دولتی، مشکلات فرودگاه و راه آهن، مسائل مربوط به اتباع، از سوی شورای مردمی مطالبه گران استان کرمان مطرح گردید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مطالبه گری حق مردم است / مدیری که نمی تواند پاسخگوی مردم باشد باید کنار برود

مطالبه گری حق مردم است / مدیری که نمی تواند پاسخگوی مردم باشد باید کنار برود