مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 مهر 1403 ساعت 12:452024-09-23ورزشي

اجلاسیه شهدای ورزشکار کرمانشاه برگزار شد


اجلاسیه 243 شهید ورزشکار استان کرمانشاه با حضور خانواده شهدای ورزشکار و جمعی از مسئولین ورزش، فرماندهان نظامی، روسای هیات های ورزشی و ورزشکاران استان برگزار شد.

- ایسنا/کرمانشاه اجلاسیه 243 شهید ورزشکار استان کرمانشاه با حضور خانواده شهدای ورزشکار و جمعی از مسئولین ورزش، فرماندهان نظامی، روسای هیات های ورزشی و ورزشکاران استان برگزار شد.

  منوچهر حاتمی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه امروز(دوم مهر) در این اجلاسیه، با اشاره به وجود 243 شهید ورزشکار در استان، اظهار کرد: این شهدا الگویی برای ورزشکاران و نسل جدید ما هستند.

وی افزود: یاد و خاطره شهدا باید همواره زنده بماند و این فرهنگ را باید در جامعه نهادینه کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: جوانان و خصوصا نسل جدید ما به الگوهایی نیاز دارند که به آنها فرهنگ از خود گذشتگی، ایثار، صبر و استقامت را بیاموزند.

وی خاطرنشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید دارند، باید برای جوانان و نسل جدیدی که هشت سال دوران دفاع مقدس را ندیده اند، جهاد تبیین داشته باشیم، وگرنه دشمن دست به تحریف حقایق می زند.

حاتمی در ادامه به نقش خانواده شهدا در طول دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: مردم ایران قدردان ایثارگری خانواده شهدا هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجلاسیه شهدای ورزشکار کرمانشاه برگزار شد

اجلاسیه شهدای ورزشکار کرمانشاه برگزار شد