مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 مهر 1403 ساعت 09:102024-10-06اقتصادي

آغاز برداشت نارنگی در 260 هکتار از باغات پراکنده املش


برداشت نارنگی در 260 هکتار از باغات پراکنده شهرستان املش آغاز شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، طاهر ِغلامی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران از آغاز برداشت محصول نارنگی در سطح 260 هکتار از باغات پراکنده شهرستان به صورت نوبری خبر داد و اظهار کرد: پیش بینی می شود در سال جاری از این سطح مقدار 2340 تن محصول به ارزش تقریبی 18 میلیارد و 720 میلیون تومان عاید بهره برداران شهرستان شود.

غلامی اواخر شهریورماه تا اواخرمهرماه را بهترین زمان برداشت نارنگی پیش رس عنوان کرد و افزود: زمانی که قند میوه به حدی رسید که بازار پسندی لازم را داشته باشد آن وقت زمان مناسب برای برداشت محصول است.

مدیر جهاد کشاورزی املش تصریح کرد: متوسط عملکرد در هکتار نارنگی شهرستان 9 تن بوده و عمده محصول نارنگی شهرستان در بازارهای محلی و استان های همجوار صادرمی گردد و قیمت فروش سر درختی نارنگی توسط بهره بردار 8 هزار تومان می باشد.

وی به خسارات آفت مگس میوه مدیترانه ای به باغات شهرستان اشاره کرد و گفت: کشاورزان پر تلاش شهرستان با مشورت حفظ نباتات و کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی املش شمالی نسبت به کنترل آفت مگس میوه مدیترانه ای اقدام کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت نارنگی در 260 هکتار از باغات پراکنده املش

آغاز برداشت نارنگی در 260 هکتار از باغات پراکنده املش