مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 مهر 1403 ساعت 22:502024-10-04بين الملل

حزب الله: لبنان به قبرستان صهیونیست ها تبدیل خواهد شد


نایب رییس شورای سیاسی حزب الله لبنان از آمادگی این جنبش برای نابودی دشمن صهیونیست خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان بر این باور است ترور رهبران ارشد حزب الله تغییری در توان رزمی این جنبش نداشته و صهیونیست ها توان نابودی حزب الله را ندارند.

این در حالی است که محور مقاومت در منطقه از یکدیگر حمایت گسترده می کنند.

بر این اساس، محمود قماطی، نایب رییس شورای سیاسی حزب الله لبنان در گفتگو با الجزیره اعلام کرد: موشک های ما اکنون به عمق 150 کیلومتری سرزمین های اشغالی رسیده و رزمندگان ما همچنان به شلیک این موشک ها به دشمن صهیونیست ادامه می دهند.

وی در ادامه افزود: ما در جبهه زمینی بر ارتش رژیم صهیونیستی برتری داشته و آماده پیشروی علیه مواضع دشمن هستیم.

دشمن صهیونیست باید بداند به هر منطقه ای از لبنان که وارد شود، به قبرستان سربازان و تانک هایش تبدیل می شود.

قماطی با اشاره به سفر عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به بیروت، گفت: عراقچی نزد ما آمد تا تاکید کند ایران کاملاً در کنار مردم لبنان ایستاده است.

ما اکنون در حال نبرد هستیم و وارد گفتگو زیر آتش دشمن نخواهیم شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حزب الله: لبنان به قبرستان صهیونیست ها تبدیل خواهد شد

حزب الله: لبنان به قبرستان صهیونیست ها تبدیل خواهد شد