مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مهر 1403 ساعت 13:102024-10-21بين الملل

صهیونیست ها حرم ابراهیمی را بستند


منابع خبری امروز (دوشنبه) از بسته شدن حرم ابراهیمی در مرکز شهر الخلیل توسط نظامیان ارتش رژیم اشغالگر و ممانعت آنها از پخش اذان خبر دادند.

- منابع خبری امروز (دوشنبه) از بسته شدن حرم ابراهیمی در مرکز شهر الخلیل توسط نظامیان ارتش رژیم اشغالگر و ممانعت آنها از پخش اذان خبر دادند.

به گزارش ایسنا، اوقاف الخلیل اعلام کرد که ارتش رژیم اشغالگر اقدام به بستن حرم ابراهیمی در مرکز شهر الخلیل و ممانعت از پخش اذان به بهانه اعیاد یهودی به روی نمازگزاران مسلمان کرده است.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی معا ، رژیم صهیونیستی از اعیاد و مناسبت های یهودی برای محدود کردن ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی و مجازات جمعی آنها استفاده کرده و با ایجاد ایست ها و تشدید تدابیر نظامی و محدود کردن حرکت شهروندان مانع از دسترسی آنها به اماکن مقدس می شود، همزمان شرایط را برای یورش شهرک نشین های صهیونیست به شهرهای فلسطینی و اماکن مقدس اسلامی و تاریخی موجود در کرانه باختری به ویژه حرم ابراهیمی در الخلیل و مسجد الاقصی در قدس فراهم می کند.

از سوی دیگر، استاندار شهر قدس از یورش بیش از یک هزار شهرک نشین صهیونیست و یهودیان افراطی به محوطه های مسجد الاقصی در پنجمین روز موسوم به عید العرش یهودیان خبر داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صهیونیست ها حرم ابراهیمی را بستند

صهیونیست ها حرم ابراهیمی را بستند